Italiensk kycklingpasta
Italiensk kycklingpasta
(2 personer)
1 paket färsk ravioli med riacotta och spenat
1 kycklingfilé
8-10 soltorkade tomater i olja
1 hackad rödlök
150 g färsk spenat
2 vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
Svartpeppar, salt
Smör
Gör såhär:
Skär kycklingen i strimlor och fräs den i smör.
Salta och peppra.
Tillsätt löken och spenaten.
Pressa i vitlöken.
Strimla de soltorkade tomaterna.
Häll i dem tillsammans med grädde och kycklingfond.
Låt alltsammans puttra några minuter.
Koka raviolin och servera den tillsammans med såsen och riven färsk parmesan.
Nu ska jag skicka vidare ett recept till Frida. Hoppas att det faller henne i smaken :-)
1 kycklingfilé
8-10 soltorkade tomater i olja
1 hackad rödlök
150 g färsk spenat
2 vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
Svartpeppar, salt
Smör
Gör såhär:
Skär kycklingen i strimlor och fräs den i smör.
Salta och peppra.
Tillsätt löken och spenaten.
Pressa i vitlöken.
Strimla de soltorkade tomaterna.
Häll i dem tillsammans med grädde och kycklingfond.
Låt alltsammans puttra några minuter.
Koka raviolin och servera den tillsammans med såsen och riven färsk parmesan.
Nu ska jag skicka vidare ett recept till Frida. Hoppas att det faller henne i smaken :-)
skriven
Vad kul att ni tyckte om det!! :-) Det ska bli superspännande att se vad Frida ska laga :-)
Ha det bra!