Italiensk kycklingpasta

Jag är med i något som heter "Skicka vidare". Vilket kortfattat innebär att man får ett recept från någon, lagar det och bloggar om det. Sen skickar man vidare ett eget recept till den som står näst på listan. Det är på Kardemummagummans intiativ. Väldigt kul! Jag fick ett recept från Karin för ett par dagar sen, men det har inte passat att laga förrens idag. Det var mycket gott! Det påminner väldigt mycket av maten vi brukar laga härhemma, så det var idel glada miner. Och jag kan verkligen rekommendera er andra att prova det här! Tack Karin!!!



Italiensk kycklingpasta
(2 personer)
 
1 paket färsk ravioli med riacotta och spenat
1 kycklingfilé
8-10 soltorkade tomater i olja
1 hackad rödlök
150 g färsk spenat
2 vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
1 msk kycklingfond
Svartpeppar, salt
Smör

Gör såhär:
Skär kycklingen i strimlor och fräs den i smör.
Salta och peppra.
Tillsätt löken och spenaten.
Pressa i vitlöken.
Strimla de soltorkade tomaterna.
Häll i dem tillsammans med grädde och kycklingfond.
Låt alltsammans puttra några minuter.
Koka raviolin och servera den tillsammans med såsen och riven färsk parmesan.



Nu ska jag skicka vidare ett recept till Frida. Hoppas att det faller henne i smaken :-)

Kommentarer:

1 Karin:

skriven

Vad kul att ni tyckte om det!! :-) Det ska bli superspännande att se vad Frida ska laga :-)

Ha det bra!

2 Nette (Kardemumma Gumman):

skriven

Låter gott & enkelt att göra! Sånt uppskattas... :) Ska hålla utkik hos Frida nu!

Kommentera här: