Kycklingwok med teriyaki- och sesamolja

Jag har fått förmånen att prova produkter från Santa Maria Asia via Smartson.
Häromdagen testade vi den färdiga såsen/oljan med smak av teriyaki och sesam.
Det gick supersnabbt och resultatet blev jättebra.
Jag kommer definitivt att köpa den igen, när tiden är knapp och man snabbt vill ha god mat på bordet.
 
4 port
400 g kycklingfilé
1 broccoli
1 gul paprika
10 champinjoner
1/2 flaska teriyaki och sesamolja
1 näve cashewnötter
 
Skär kycklingen i bitar och stek i olja. Ta upp ur pannan.
Skär champinjonerna i klyftor och vattna ur i en torr panna.
Skär broccolistammen i skivor och resten i buketter,
Skär paprikan i mindre bitar.
Fräs broccoli och paprika med den urvattnade svampen i olja.
Häll tillbaka kycklingen i pannan och häll ner en 1/2 flaska av såsen.
Blanda väl och låt puttra i någon minut.
Grovhacka nötterna och blanda ner.
Servera med ris eller nudlar.
 
 
 

Kommentera här: