Polkabetscarpaccio med getostkräm

Redan torsdag.... Ja, då är det kanske dags att planera helgens middagar.
Förra lördagen bjöd jag över en kompis på middag och sen var jag borta hela dagen så maken fick planera, handla och laga maten. Smart av mig va?! :-)
Och vilken middag vi fick! Först fick vi ett glas champange och lite tilltugg.
 
Till förrätt åt de andra kungskrabba som tydligen var jättegod. Men jag äter inte skalddjur så jag fick betor som var jättegoda.
 
 
Till varmrätt fick vi torskrygg med färsk pepparot, skirat smör och räkor till de som ville ha. Såååå gott!!!
 
Eftersom jag inte vet riktigt hur maken gjorde min förrätt så kan jag inte skriva något recept, men jag såg lite vad han gjorde och jag vet ju hur det smakade.
 
Skala och koka betorna.
Skär dem i tunna skivor, gärna med mandolin.
Lägg ut ett tunnt lager på tallriken.
Gör en dressing på olja, honung, salt och peppar. Ringla över
Lägg på ruccola
Rosta pinje nötter och strö över
Toppa med en getostkräm av chevre, creme fraiche och lite salt.