Chicken tikka masala

Med tre barn i olika åldrar och en massa aktiviteter så har man inte alltid tid och ork att laga mat. Det är då jag använder halvfabrikat. Igår blandade jag i extra grönsaker för att fylla ut och få det lite nyttigare.
Hur som så var det väldigt gott och snabbt gick det :-)
 
4 port
 
4 kycklingfiléer
1 burk santa marias tikka Masala cooking sauce
1 bit zucchini
1 burk minimajs
2 stora nävar bladspenat
100 g frysta blomkålsbuketter
1/2 dl vatten
 
Skär kycklingen i mindre bitar och stek nästan färdigt.
Ta ur kycklingen ur pannan.
Koka upp vatten och ta av från plattan, lägg i blomkålen och låt stå i 5 minuter. Häll av vattnet.
Skär zucchinin i mindre bitar och halvera minimajsen.
Fräs grönsakerna i ett par minuter och lägg tillbaka kycklingen i pannan.
Häll på såsen och vattnet och koka i 5 minuter.
Strimla spenaten och rör ner den innan servering.
Servera med basmatiris och naanbröd (jag köpte färdiga)
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Helenas Söta:

skriven

Vad gott det ser ut! Jag gillar verkligen de indiska smakerna till rätter med kyckling. Naanbröd är inte så dumt det heller:)

2 Thea:

skriven

Det ser gott ut trots halvfabrikaten :)

3 mot plus:

skriven

smarrigt! Ha en fin kväll! =)

Kommentera här: