Nyårsmeny

Vi vaknade som sagt igår av att sonen var magsjuk... Så det vara bara att ringa til våra vänner och säga att vi inte kunde komma, sen var det dags att komma på vad vi skulle äta härhemma. Efter ett visst antal timmar så fick vi ihop en riktigt bra meny.
Vi börjar med fördrinken och så kommer det fler inlägg allt eftersom.
 
Vi började med en drink: champange till de vuxna och paron/äpple/fläder Mer med sockerdricka till barnen. I sockerkantat glas! Sonen var snabb på att slicka bort sockret :-)
Som tilltugg hade vi korv, baconlindade dadlar, parmesanchips och pinnar med köttbullar och gurka.
 
De baconlindade dadlarna är verkligen jättegoda och lätta att göra. Ta kärnfria dadlar och lida en halv skiva bacon runt varje, sätt in i ugnen tills de ser klara ut.
Parmesanchipsen: jag har finrivit parmesan och sen lagt ut i små högar på ett bakplåtspapper. Sätt in i ugnen på 225 grader till osten smält. Ta ut och låt svalna.
 
 
 
I lördags hade vi fikagäster som även hade med sig en flaska champange till mig eftersom jag fyllt år. Det passade väldigt bra när vi fick ändrade planer. Vi tog denna till fördrinken. Den var väldigt god!!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lottzys Mat:

skriven

ja du de där daddlarna är mer eller mindre beroende framkallande... Så goda!

Kommentera här: