Chevréfylld lax

Jaha, nu är vardagen igång och allt vad det innebär med träningar, föräldramöten, läxläsning osv...
Då gäller det att hitta på middagar som inte kräver så mycket tid att laga. Och om man hinner lägga lite mer tid på matlagningen så är det svårt att hinna med att blogga.
Men här kommer ialla fall laxen som vi lagade i onsdags. Eller min man lagade efter mina anvisningar för jag låg i sängen med magknip.

4 port.
4 portionsbitar laxfilé
50 g chevré
rosépeppar
flytande honung
valnötter

Skär ett snitt i laxen och fyll med chevrén.
Krossa rosepepparkornen lätt i en mortel och strö över laxen.
Ringla över honung.
Ställ in i ugnen på ca 200 grader i tio minuter.
Hacka valnötterna och strö över. Låt stå i ca 5-10 min till.

Servera med kokt potatis.





Kommentera här: