Mixed grill och västerbottenspotatis

Idag var vi en sväng på plantagen, så sen blev jag stående i trädgården.
Det var maken som fick fixa maten idag. Det blev grillat med en massa tillbehör. Mycket gott!

Han grillade entrecoté, ryggbiff, kycklingfilé, sparris, champinjoner och paprika.
Till det så hade han grillat bakpotatisskivor med västerbottenost och gjort en sallad med färsk spenat, rostade pinjekärnor, rödlök och olivolja.
Vi hade några avacado som höll på att bli övermogna, så jag gjorde en guacamole, vi hade även vitlökssmör, bea och pepparsås.

Potatisen hade inte provat att göra tidigare, men det lär vi nog göra igen. Det blev mycket gott!
Lägg bakpotatisen i micron ett par minuter så att den blir nästan klar. Skär den sedan i cm tjocka skivor. Grilla dem. När de är så gott som klara så strö över riven västerbotten och låt skivorna ligga tills osten har smält.

   

Kommentera här: