Chicken tikka masala
Med tre barn i olika åldrar och en massa aktiviteter så har man inte alltid tid och ork att laga mat. Det är då jag använder halvfabrikat. Igår blandade jag i extra grönsaker för att fylla ut och få det lite nyttigare.
Hur som så var det väldigt gott och snabbt gick det :-)
4 port
4 kycklingfiléer
1 burk santa marias tikka Masala cooking sauce
1 bit zucchini
1 burk minimajs
2 stora nävar bladspenat
100 g frysta blomkålsbuketter
1/2 dl vatten
Skär kycklingen i mindre bitar och stek nästan färdigt.
Ta ur kycklingen ur pannan.
Koka upp vatten och ta av från plattan, lägg i blomkålen och låt stå i 5 minuter. Häll av vattnet.
Skär zucchinin i mindre bitar och halvera minimajsen.
Fräs grönsakerna i ett par minuter och lägg tillbaka kycklingen i pannan.
Häll på såsen och vattnet och koka i 5 minuter.
Strimla spenaten och rör ner den innan servering.
Servera med basmatiris och naanbröd (jag köpte färdiga)
skriven
Vad gott det ser ut! Jag gillar verkligen de indiska smakerna till rätter med kyckling. Naanbröd är inte så dumt det heller:)