Sjögräs

Förra fredagen var jag och min man ute och åt middag.
Jag hade fått ett presentkort så vi skulle bo på hotell och gå på spa på lördagen. Hotellet låg på söder i Stockholm, så vi ville hitta en restaurang i närheten. Jag slängde ut en fråga på facebook och fick massor av bra förslag. Tyvärr kunde vi inte bestämma oss så vi hade inte bokat något bord. Big mistake!!!
En lönefredag på söder... Ja vi fick en lång uppfriskande promenad innan vi till slut fick ett bord på Sjögräs. Men de hade inte bord på en gång så vi satte oss i baren som var en port ifrån. Det var väldigt litet och väldigt omysigt inrett, men de kunde verkligen sin sak. De var specialiserade på rom-drinkar. Nu tog jag ingen sån för jag var rädd att jag inte skulle uppskatta middagen då :-) Men maken tog en och den var god.
 
Väl inne i restaurangen så blev vi väldigt väl omhändertagna! Superbra service och riktigt god mat! (Och därinne var inredningen fin)
Ingen av oss tycker om gnocchi, men vi hade blivit tipsade om deras lättrökta gnocchi som förrätt, så vi tog den båda två. Och jag tror att vi mycket väl kan tänka oss att ge gnocchin ett nytt försök. Det var en mycket god förrätt.
Den serverades med blomkål, scampi och löjrom.
 
Till varmrätt tog jag röding och maken tog anka och båda var väldigt nöjda.
 

Det var väldigt trevligt med öppet kök så att man kunde se när kockarna arbetade :-)
Det här stället kan jag verkligen rekommendera!

Kommentera här: