Långhelg

Vi har hunnit med massor under dessa lediga dagar. Vi har varit på dop, kosläpp, firat Valborg, varit i Kungsträdgården och sett körsbärsträden och även hunnit slappa.
Vi avslutade dessa dagar med en grillmiddag. Jag har bloggat om denna sallad tidigare, men den tål att upprepas :-)

Risonisallad med halloumi och sparris

3 port.
200 g risoni
1 knippe sparris
1 pkt halloumi
1 näve ruccola
3 msk pesto
2 msk olivolja

Koka risonin enl förpackningen. Häll av vattnet och låt den svalna.
Blanda ner oljan och peston.
Stek/grilla sparrisen. Dela den i mindre bitar.
Stek/grilla halloumin och dela i mindre bitar.
Blanda ner sparris, halloumi och ruccola i risonin och servera.

Vi åt salladen med grillad kycklingfilé och bbqsås.






Det är otroligt vackert i Kungsan så här års

Kommentarer:

1 Linda-matstugan:

skriven

Varje år tänker jag att jag ska ta med barnen till Kungsan då det blommar och fota dottern, nu döttrarna, men just då vid den tiden på våren är det så mycket annat och vips har de blommat över...Så fin familjebild på er!

Kommentera här: