Italiensk kycklingpasta
Men det går snabbt och är väldigt gott!
4 port.
2 paket färsk pasta, linguini
3 stora kycklingfileer
1 påse (85g) färsk babyspenat
3 vitlöksklyftor
5 st soltorkade tomater i olja
1/2 kruka färsk basilika
5 dl mellangrädde
salt
svartpeppar
Dela kycklingen i små bitar och stek i smör och olja.
Skiva vitlöken och låt den gå med på slutet.
Lägg över i en traktorpanna.
Grovhacka spenat och basilika. Strimla tomaterna.
Lägg ner tomater, basilika, spenat och grädde i pannan.
Smaka av med salt och peppar.
Koka ihop ett par minuter.
Servera med nykokt pasta och färskriven parmesan.
skriven
Det där är en återkommande favorit hemma hos oss också! Jag brukar dessutom lägga till rödlök i receptet som jag fräser tillsammans med kycklingen. Supergott!