Citronkyckling med nudlar

4 port.
4 kycklingfileér
5 dl vatten
rivet skal och saft av 2 citroner
2 msk socker
4 tsk riven ingefära
4 tsk maizenamjöl
4 portioner äggnudlar
250 g broccoli
salladslök
1 burk minimajs
2 msk rostade cashewnötter

Skär kycklingen i mindre bitar och stek den nästan klar. Häll över på en tallrik.
Häll vattnet i stekpannan tillsammans med citronskal, saft, socker och ingefära.
Blanda maizenan med lite vatten i ett glas och rör till en slät kräm. Rör ner i pannan och koka upp.
Lägg ner kycklingen och puttra ett par minuter tills kycklingen är klar och såsen har tjocknat.
Koka under tiden nudlarna och broccolin. Häll av vattnet och rör ner nudelblandningen i kycklingen. Dela minimajsen i mindre bitar och  rör ner den i kycklingen.
Skiva och ha i salladslöken. Strö över cashhewnötterna och servera!



Kommentarer:

1 Karin:

skriven

Mums! Det där lät gott! :-) Ha en fortsatt skön lördag!

Kommentera här: