Tacopaj
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
75 g margarin
1/2 dl kallt vatten
600 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1,5 dl vatten
2 kvisttomater
1 gul lök
1 påse cheddar dip
3 dl mjölk
nachochips
riven ost
Gör pajdegen genom att stoppa alla ingredienser i en matberedare och kör ihop till en deg. Låt den ligga i kylskåpet i minst 30 min.
Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 10 min på 200 grader.
Stek köttfärsen och blanda i tacokrydda och vatten. Låt puttra i 5 min.
Skär tomaterna och löken i bitar och blanda ner i färsen.
Häll färsen i pajskalet.
Krossa nachochipsen och strö över färsen.
Koka upp mjölken och ha i cheddar dippen. Låt den puttra i någon minut tills den blir tjockare. Häll såsen på pajen och strö över lite riven ost.
skriven
Gott! Den där varianten på tacopaj har jag aldrig provat, men kommer absolut att göra det! Spännande!